| |
Bodrum Turizm Altyapı Hizmet Birliği logo yarışması düzenledi. Geçtiğimiz hafta Bodrum Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği Ofisi Muğla Valisi Dr.Ahmet Altıparmak'ın tarafından Bodrum Çarşıda eski bedesten içinde bulunan Kültür Merkezinde hizmete açılmıştı. Ofisin açılışına Bodrum Yarımadası Belediye başkanları ve çok sayıda bürokratlar katılmıştı. Buna bağlı olarak aynı tarihlerde Dalaman, Fethiye ve Milas’ta da Altyapı Birlik ofisleri açılmıştı.
Muğla valiliği açılan Altyapı Hizmet Birlikleri için logo yarışma düzenledi. Bodrum, Fethiye, Dalaman ve Milas ilçeleri olarak dört birliğin yarışmaları birbirinden bağımsız olup her bir birlik için birinciye 500 TL ödül verileceği bildirildi.
Yarışma şartnamesine ulaşmak isteyen ilgililer detaylı bilgi almak için Muğla valiliğine bağlı resmi internet sayfası www.mugla.gov.tr adresinden ulaşabilirler.
Yorumlar
Yeni yorum gönder