BODRUM YOLLARI YENİLENİYOR



Özellikle yaz aylarında olumlu sonuç veren sıcak asfalt çalışmaları ile Bodrum yolları yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, 9100 m2’lik bir alan daha asfaltlanacak.
Cafer Paşa Caddesi, Osman Nuri Bilgin Caddesi ve Neyzen Tevfik Caddesi’nde devam eden çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.
08.30 ve 17.30 Saatleri arasında trafiğin kısmi olarak kapatılarak süreceğini belirten Fen İşleri Müdür Vekili Murat Yıldırım, bugün (30 Haziran) Cafer Paşa Caddesi’nin bir kısmı ile Panpan Fırın önünün trafiğe kapalı olacağını, trafiğin Migros yolu altından verileceğini bildirerek, değerli vatandaşlarımız ve esnafımıza hoşgörüleri için teşekkür ediyoruz, ancak bilindiği üzere sıcak asfalt, özellikle yaz aylarında döküldüğünde verim sağlamaktadır; ekiplerimiz en kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak yepyeni, düzgün ve emniyetli yollar yapmak amacıyla tüm hızıyla çalışmaktadır” dedi.

Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Yorumlar

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi

Mollom CAPTCHA (play audio CAPTCHA)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.