"Sesimizde Umut Var" Konseri 8 Mart Cuma Akşamı Mandalin'de

0

Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursu desteğiyle konservatuvar mezunu olmuş genç sanatçılar, Bodrum'da sahne alacak. Yeni burs alan kız kardeşleri için sahneye çıkacak olan gençler 8 Mart Cuma akşamı Mandalin Bar'da gerçekleşecek konserin gelirini TEV'e bağışlayacaklar.

Türkiye'nin  farklı illerinden gelerek, tek amaç için Bodrum'da 8 Mart'ta Mandalin de vefa borcu olarak sahnede olacak olan TEV bursu ile mezun olmuş genç sanatçılar, gecenin konser gelirini  TEV çatısı altında burs imkanı verilecek kız çocuklarına armağan edecekler. 

Farkındalık adına düzenlenecek bu konserde Bodrum Karia Rotary Kulübü üyeleri de genç sanatçılarla aynı sahneyi paylaşacaklar. Ayrıca sanatın her alanında desteğini vurgulamak adına  çok değerli bir Devrim Erbil tablosu , açık arttırma ile satılıp Türk Eğitim Vakfına bağışlanacak.

Pınar Seli  yeni sosyal sorumluk proje konseri ile yeniden sahne alacak. Yazdığı ve yönettiği 12 farklı sosyal sorumluluk projelerinde farklı farkındalık alanlarına dokunan Pınar Seli konser hakkında şunları söyledi; "8 Mart 2024 Cuma akşamı Mandalin Bar da saat 21.00 de sanatla iç içe konserimizde kız çocukları okusun diye "Sesimizde Umut Var" sloganı ile Bodrum tek yürek olacak"


Hiç yorum yok

Yorum Gönder